Збірник наукових праць “Сучасні досягнення геодезичної науки та виробництва”: від 2010 до 2015 - Савчук, С. (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
Наведена узагальнена інформація про збірник наукових праць “Сучасні досягнення геодезичної науки та виробництва”, який видає Західне геодезичне товариство, за останніх п’ять років. Приведена обобщенная информация о сборнике научных трудов “Современные достижения геодезической науки и производства”, который выдает Западное геодезическое общество, за последние пять лет. Present general information about the scientifi c journal “Modern achievements of geodetic science and industry”, which gives Western geodesic Society for the last fi ve years.
Сборник научных трудов “Современные достижения геодезической науки и производства”: с 2010 до 2015
Scientifi c journal “Modern achievements of a geodetic science and industry”: from 2010 to 2015
Keywords: збірник наукових праць; публікації