Особливості здійснення праці за сумісництвом: правовий аспект - Гамалюк, Б. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
Розглядаються питання, пов’язані із використанням сумісництва. Проводиться аналіз теоретичних засад та проблем практичного застосування сумісництва в Україні як правової форми організації праці. Досліджується сучасний стан нормативно- правового забезпечення та мета сумісництва в умовах ринкової економіки. Рассматриваются вопросы, связанные с использованием совместительства. Проводится анализ теоретических основ и проблем практического применения совместительства в Украине как правовой формы организации труда. Исследуется современное состояние нормативно-правового обеспечения и цель совместительства в условиях рыночной экономики. The article deals with the issues of part-time work. The analysis of the theoretical principles and problems of practical application of part-time work in Ukraine as a legal form of work organization is carried out. The current state of the legal provision and the purpose of part-time work under the conditions of market economy are investigated.
Особенности осуществления работы по совместительству: правовой аспект
Peculiarities of part-time work: legal aspect
Keywords: сумісництво; трудова функція; правове регулювання; нормативно-правове забезпечення; трудовий договір; совместительство; трудовая функция; правовое регулирование; нормативно-правовое обеспечение; трудовой договор; part-time work; work function; legal regulation; normative and legal guarantee; labor contract