Аспекти впровадження технології e-freight - Молчанова, К. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Проаналізовано технології електронного фрахту на авіаційному транспорті efreight, вимоги Міжнародної асоціації повітряного транспорту до впровадження цієї технології, досвіду застосування технології електронного обміну даними під час вантажних авіаційних перевезень та впровадження такої технології в Україні. The article was written with goal to analyse the technology of electronic freight on aviation transport, the requirements of the International Air Transport Association to the implementation of this technology, experience of using electronic data interchange technology in air cargo transportation and implementation of such technologies in Ukraine.
Aspects of e-freight technology implementation
Keywords: вантажні авіаційні перевезення; e-freight; електронна вантажна авіанакладна; електронний обмін даними; ланцюг постачання; E-freight; air waybill; electronic data interchange; supply chain