Люлик, В. Л.Сидоров, Ю. І.Новіков, В. П.Влязло, Р. Й.2011-05-052011-05-052000Розрахункова модель виробництва хлібопекарських дріжджів з використанням ксіа та порівняння її з діючим виробництвом / В. Л. Люлик, Ю. І. Сидоров, В. П. Новіков, Р. Й. Влязло // Вісник Державного університету «Львівська політехніка». – 2000. – № 395 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 93-95. – Бібліографія: 3 назви.https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/8537Розрахована модель ферментаційного відділення виробництва хлібопекарських дріжджів потужністю 120 тонн за добу з подачею повітря струминно-інжекційним методом. Показано, що концентрацію дріжджів у культуральній рідині можна підняти до 322 кг/м3, що дає можливість скоротити об'єм апаратури в 3-4 рази і збільшити рентабельність. Is designed a model branch of fermentation of production of yeast by power of 120 tons per day with submission of air by jet-injected method. Is shown, that the concentration of yeast in a liquid can be lifted up to 322 kg/m3, that gives possibility to reduce volume of the equipment in 3-4 times and to increase profitability.uaхлібопекарські дріжджірентабельністьРозрахункова модель виробництва хлібопекарських дріжджів з використанням ксіа та порівняння її з діючим виробництвомArticle