Сади на дахах - Крайниковець, О. В.; Дідик, В. В.; Максим’юк, Т. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розглянено особливості організації садів на дахах, їхні переваги, конструкції, вплив на навколишнє середовище та застосування у міському середовищі. Актуальність розвитку садів на дахах в архітектурі Львова. The paper examines the characteristics of roof gardens organisation, their advantages, constructions, their usage in the urban surroundings and the way they influence the environment. The relevance of roof gardens development in the architecture of Lviv.
Keywords: сади на дахах; сади на терасах; п’ятий фасад; roof gardens; gardens on terraces; fifth facade