Вплив середовища на поширення випромінення при контролюванні пірометром великогабаритних об’єктів - Гоц, Наталія; Гриневич, Богдан (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2003)
Пропонуються аспекти корекції методичної похибки під час вимірювання температурного поля великогабаритних об’єктів у робочій зоні промислового виробництва. Предлагаются аспекты коррекции методической погрешности при измерении температурного поля крупногабаритных объектов в рабочей зоне промышленного производства. The aspects of correction of methodical error are tendered at measurement of a temperature field of bulky objects in a working area of a commercial production.