Технологія формування креативних управлінських рішень у сфері бюджетування та їх інформаційне забезпечення - Богів, Я. С.; Неклюдова, Т. М.; Коломієць, О. Л. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Виділено етапи технології формування креативних управлінських рішень у сфері бюджетування банків. Увагу приділено також компонентам інформаційного забезпечення реалізації креативних рішень і особливостям їх взаємодії. The stages of technology of forming of creative management decisions in budgeting of banks are described in the article. Attention is also paid to the components of information provision of realization of creative decisions and characteristics of their interaction.
Technology of formation of creative management solutions in the area of budgeting and information providing
Keywords: креативність; управлінське рішення; бюджетування; система розвитку; creativity; management decisions; budgeting; system development