Економічні проблеми використання енергетичних ресурсів підприємств в умовах підприємницької діяльності - Захарова, О. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2001)
Проаналізовано поняття і сформульовано визначення категорії “виробничі ресурси”. Досліджено характер впливу форм власності на використання енергетичних ресурсів. Розглянуто основні показники, які застосовуються для характеристики використання енергетичних ресурсів. The terminological device is analysed and the definition of a category “industrial resources” is formulated. The character of influence of the property on use of power resources is investigated. The basic parameters used for the characteristic of use of power resources are considered.