Реструктуризація як метод підвищення конкурентоспроможності підприємства - Малиновський, Ю. В.; Цьвок, Д. Р. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Розглянуто та узагальнено основну класифікацію видів, типів та форм проведення реструктуризації підприємств, як необхідної умови для підвищення рівня конкурентоспроможності. Запропоновано класифікацію заходів, щодо проведення реструктуризації згідно напрямку її здійснення. Проаналізовано основні фактори підвищення конкурентоспроможності підприємства, а також висвітлено взаємозв’язки між цими поняттями. Considered and generalize the basic classification of species, types and forms of restructuring enterprises to enhance their competitiveness. The classification of types of restructuring under the direction of its implementation. The basic factors of increase of competitiveness of enterprise are analysed, and also a chainlet is reflected between these concepts.
Restructuring as a method of improving the competitiveness of enterprise
Keywords: реструктуризація; конкурентоспроможність; підприємство; класифікація; фактори; restructuring; competitiveness; enterprise classification factors