Підвищення рівня екологічної безпеки атмосферного повітря підприємств будівельної промисловості (на прикладі ПрАТ ІваноФранківськцемент) - Лацик, Наталія Володимирівна (Національний університет «Львівська політехніка», 2025)
Дисертація присвячена дослідженню техногенного впливу цементної промисловості на атмосферне повітря та розробці ефективних заходів для зменшення техногенного впливу. The dissertation is devoted to the study of the technogenic impact of the cement industry on atmospheric air and the development of effective measures to mitigate its environmental impact.
Enhancing the environmental safety of atmospheric air at construction industry enterprises (case study of PJSC Ivano-Frankivskcement)
Keywords: цементна промисловість, дрібнодисперсний пил, забруднення атмосферного повітря, математична модель, моніторинг екосистем, пиловловлююче обладнання, природне середовище, cement industry, fine particulate matter, air pollution, mathematical model, ecosystem monitoring, dust collection equipment, natural environment; 621.928.93