Власна і взаємна операторні і перехідні індуктивності прохідного внутрішнього кільцевого вихрострумового перетворювача у провідній трубі - Яцун, М. А.; Яцун, А. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Отримані вирази для власної і взаємної операторної і перехідної основної і внесеної індуктивностей обмотки збудження прохідного екранованого кільцевого первинного перетворювача прямокутного поперечного перерізу всередині контрольованої провідної труби. Explored for own and mutual the Laplace transform and transitional basic and brought in inductances of puttee of excitation of the communicating screened circular primary transformer rectangular transversal to the cut into the controlled leading pipe.
Keywords: операторна і перехідна основна і внесена індуктивності обмотки; первинний перетворювач; operator and the main transition and introduced inductance winding; transformer primary