Методи забезпечення відмовостійкості вузлів вимірювання швидкості об’єкта - Ваврук, Є. Я.; Грос, В. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Проведено порівняльний аналіз методів забезпечення відмовостійкості вузлів вимірювання швидкості об’єкта на основі ШПФ. Наведені кількісні показники додаткових затрат на їх реалізацію. Methods to ensure the fault-tolerance of nodes measure the speed of the object based on FFT comparative analysis are performed. Quantitative indicators of overheads on their implementation are introduced.