Метрологічний стенд - Сопрунюк, Петро; Юзевич, Володимир; Підгірняк, Ярослав (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2000)
Описано метод створення високооднорідного електричного поля у морській воді та інших електролітах, показано реалізацію за його допомогою метрологічного стенда для метрологічної атестації та повірки сенсорів електричного поля. Рассматривается метод создания высокооднородного электрического поля в морской воде и других электролитах, показана реализация с его помощью метрологического стенда для метрологической аттестации и поверки датчиков электрического поля. The article deal with the method and devises for examination of the electric field sensors for the inwestigation in the dip sea.