Зреалізоване право: філософсько-математичне обґрунутування - Сливка, С. С. (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
У статті розкрито основний зміст зреалізованого права з філософсько- математичним обґрунтуванням. Особливу увагу приділено життєдіяльному процесу людини, яка прожила активне життя із персональними правовими нормами, які стали для неї природними. В статье раскрывается основное содержание среализированого права с философско-математическим обоснованием. Особое внимание уделено жизнедеятельном процессе человека, прожившего активную жизнь с персональными правовыми нормами, которые стали для него естественными. The article deals with the basic content of the rights are realized with the philosophical and mathematical reasoning. Particular attention is paid to the process of vital activity of the person who has lived an active life with personal legal provisions that have become natural to her.
Реализированое право: философско-математическое обоснование
Law is realized, philosophical and mathematical justification
Keywords: Боже право; зреалізоване право; праксеологія права; реалізація права; аритмологія; нададитивний ефект; похідна функції; інтеграл; диференціальне рівняння (формула); Божье право; реализированное право; праксеология права; реализация права; аритмология; нададдитивный эффект; производная функции; интеграл; дифференциальное уравнение (формула); God law; to exercise of law; praxeology of law; the implementation of law; arrhythmology over additive effect; derivative; integral; differential equation (formula)