Глобальна комунікація в сучасному інформаційному суспільстві - Васелевський, М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
Проаналізовано динаміку поширення Інтернету у світі та зокрема у Польщі, розглядаються перспективи розвитку глобальної мережі. Dynamics of distribution Internet in the world and in particular in Poland is analysed, the prospects of development of a global network are considered.
Keywords: 658.8