До питання класифікації однородинних житлових будинків - Якубовський, В. Б. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
Розглянуті питання термінології та класифікації однородинних житлових будинків. Запропонована класифікація однородинних житлових будинків за величиною та місцем розташування.