Паляниця, Л. Я.Косів, Р. Б.Березовська, Н. І.Паньків, Н. О.2014-11-052014-11-052014Морфологічні властивості спиртових дріжджів в умовах низьких температур / Л. Я. Паляниця, Р. Б. Косів, Н. І. Березовська, Н. О. Паньків // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2014. – № 787 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 220–224. – Бібліографія: 3 назви.https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/24904Досліджено вплив низьких температур на морфологічні властивості спиртових дріжджів. Результати показали, що найнижчого ступеня пошкодження дріжджових клітин у дослідженому інтервалі температур можна досягнути за температури кріоконсервування -30 оС. The effect of low temperatures on the morphological properties of alcohol yeast is investigated. The results showed that the lowest degree of damage of yeast cells in the investigated temperature range can be achieved at temperature of -30 оC.uaспиртові дріжджікріоконсервуванняморфологічні властивостіalcohol yeastcryopreservationmorphological propertiesМорфологічні властивості спиртових дріжджів в умовах низьких температурArticle