Технологічне забезпечення шорсткості та хвилястості бокових поверхонь зубців коліс у процесі оброблення - Гуліда, Едуард; Махоркін, Євген (Видавництво Державного університету “Львівська політехніка”, 2020)
Розглянуто вплив методів оброблення бокових поверхонь зубців коліс на формування їх шорсткості і хвилястості. Встановлена успадкованість формування цих параметрів у процесі оброблення зубчастих коліс.
Keywords: 621.833.002-19