Динаміка тримасової вібраційної площадки з електромагнітним приводом для ущільнення бетону - Ланець, О. С. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Складено математичну модель та наведені амплітудно-частотні характеристики тримасової вібраційної площадки з електромагнітним приводом для ущільнення бетону. In the article the mathematical model and peak-frequency descriptions of three-mass vibration ground with the electromagnetic cause for the compression of concrete are pointed.