Форум-потокова технологія організації роботи в системі VNS LP MOODLE - Досяк, Орест (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
В роботі наведено опис можливостей VNS LP MOODLE щодо використання ресурсів системи для розміщення звітних документів, які виготовляються в процесі навчання та контролю знань студентів. Обґрунтовано принципову можливість розміщення та зберігання звітів про виконану роботу електронній формі, що надає можливість реалізувати безпаперову технологію організації навчального процесу, яка супроводжується економією паперу, який в даний час використовується як основний носій звітної інформації. The present work description over of possibilities of VNS LP MOODLE is inprocess brought in relation to the use of resources of the system for placing of current documents that is made in the process of studies and control of knowledge of students. Fundamental possibility of locality and storage of reports on the executed work to the electronic form, that gives possibility realisation paperless technology of organization of educational process, that is accompanied by the economy of paper that is presently used as a basic transmitter of current information.
Keywords: форум-потокова технологія; електронна форма звіту; forum-flow technology; electronic form of report