Застосування ферментних препаратів протеолітичної дії при одержанні спиртової бражки - Бліщ, Р. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Досліджено вплив протеолітичного ферментного препарату Нейтраза на вміст амінного азоту в суслі, динаміку виділення діоксиду вуглецю та накопичення біомаси дріжджів. Рекомендовано внесення ФП Нейтраза при приготуванні замісу в кількості 0,2 кг на 1 тонну крохмалю. The influence of enzyme preparation Neitraza on alcohol brew have been studied. Addition of enzyme preparation Neitraza in the starch row materials is recommended.
Keywords: протеолітичний ферментний препарат Нейтраза; enzyme preparation Neitraza