Бліщ, Р. О.2013-05-182013-05-182012Бліщ Р. О. Застосування ферментних препаратів протеолітичної дії при одержанні спиртової бражки / Р. О. Бліщ // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2012. – № 726 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 102–104. – Бібліографія: 4 назви.https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/18656Досліджено вплив протеолітичного ферментного препарату Нейтраза на вміст амінного азоту в суслі, динаміку виділення діоксиду вуглецю та накопичення біомаси дріжджів. Рекомендовано внесення ФП Нейтраза при приготуванні замісу в кількості 0,2 кг на 1 тонну крохмалю. The influence of enzyme preparation Neitraza on alcohol brew have been studied. Addition of enzyme preparation Neitraza in the starch row materials is recommended.uaпротеолітичний ферментний препарат Нейтразаenzyme preparation NeitrazaЗастосування ферментних препаратів протеолітичної дії при одержанні спиртової бражкиArticle