Проблема прискорення безготівкових розрахунків та можливості її вирішення на сучасному етапі - Максименко, C. B. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Розглянуто проблеми, які виникають під час здійснення безготівкових розрахунків в Україні, а саме проблема прискорення платежів. Розглядаються можливості 'її вирішення шляхом застосування нових систем розрахунків- Інтернет-банкінгу та MoneyGram. This article deals with the issue of payments by cash accounts improvement. New system of paying - Internet-banking and MoneyGram - are analysed and discussed as a possibility of solving existent problems.