Бібліотечне краєзнавство: стан та проблеми - Серєєва, М. В. (Національний університет "Львівська політехніка", 2013)
Автором проаналізовано становлення крайової бібліографії та реорганізаційні зміни в її формуванні, що базуються на використанні сучасних інформаційних технологій. The author has analysed development of local bibliography and restructuring changes in local bibliography formation, based on the usage of modern information technology.
Keywords: бібліотека; краєзнавча бібліографія; інформаційні технології в бібліотеках; library; local bibliography; information technology in libraries