Інформаційно-рекламне забезпечення діяльності ПАТ "Львівська кондитерська фабрика "Світоч" - Бродюк, Марта; Кравець, Руслан (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
This article considers the promotional activities of the "Svitoch" company over the Internet.
Keywords: інформаційне забезпечення; рекламна діяльність; кондитерська фабрика; Інтернет; соціальні мережі; маркетинг; Львів; шоколад; комунікація