Styles of making purchasing decisions by consumers from Z generation and Y generation – comparative analysis - Смалей, О.; Smalej, O. (Видавництво Львівської політехніки, 2017)
Предметом статті є способи прийняття рішень про купівлю молодими людьми. Аналітична інформація ґрунтується на анкетному опитуванні із використанням методу випадкової вибірки. Дослідження порівнює дві групи покупців: з покоління Z та з покоління Y. Дослідження показало існування відмінностей поміж групами у чотирьох з десяти величинах аналізованих споживацьких рішень.

The subject of the present article is consumer decision-making styles of young persons. The analysis is based on a questionnaire using the technique of random survey. The study compares two groups of buyers – consumers from generation Z and consumers from generation Y. The analysis reveals the existence of differences between the groups in four out of ten dimensions of analyzed consumer decisions.
Способи прийняття рішень про купівлю представниками покоління Z та покоління Y – порівняльний аналіз
Keywords: покоління Y; покоління Z; молоді споживачі; поведінка споживачів; способи прийняття споживацьких рішень; Z generation; Y generation; young consumers; consumers behaviour; consumer’s decision-making styles; 658