Теоретичні аспекти інформатизації управління освітою - Шама, Марина Валеріївна (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Присвячено питанням інформатизації управління освітою в загальноосвітньому навчальному закладі. Розглядаються питання різних напрямків впровадження інформаційних технологій.