Соціальний світ як простір свободи в творчості Ганни Арендт - Слободянюк, Л. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2004)
Розглядається проблема свободи людини. Акцент зроблено на проявленні свободи в так званій “громадській сфері”. Подано короткий огляд концепції людини Ганни Арендт, звернено увагу на ствердження свободи в соціальному світі. Given article is dedicated to the problem of human freedom. The manifestation offreedom in so-called “public sphere” was specially emphasised. Brief examination of the conception of human and affirmation of freedom in the social world in Hannah Arendt’s understanding were given.