Ієрархічна кластеризація складних схем - Базилевич, Р. П.; Гудз, І. Б.; Ждан, Р. А. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Розглянуто особливості програмної реалізації побудови дерева оптимального згортання схеми. Розкрито основні підходи формування пар елементів для утворення кластерів. На прикладі декількох тестів проаналізовано отримані результати.

The features of programmatic realization construction of Optimal Reduction Circuit Tree. Basic approaches of forming pair of elements are exposed for formation clusters. The analysis of the got results is conducted on the example of a few tests
Keywords: 621.382