Розвиток соціального діалогу загальноосвітніх навчальних закладів у міжсекторній взаємодії - Резніченко, 3оя Володимирівна (Бадікова Н. О., 2015)
Розглянуто процес розвитку соціального діалогу як особливого виду міжсекторної взаємодії на рівні місцевої громади, що успішно втілюються у діяльності громадсько-активних шкіл України за стандартом "Партнерство".