Визначення температурних градієнтів у парах тертя автомобільних дискових гальм на тривимірних теплових моделях - Осташук, М. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Викладені результати порівняльних досліджень температурних градієнтів у різних парах тертя автомобільних дискових гальм при випробуваннях ІІ, отримані комп’ютерним моделюванням. The results of comparative studies of temperature gradients in different friction pairs of automobile disk brakes during Tests II are presented. They were obtained through computer simulation.