Конституція України як джерело адміністративного права - Решота, Володимир; Reshota, Volodymyr; Решота, Владимир (Видавництво Львівської політехніки, 2017)
Досліджено Конституцію України у системі джерел адміністративного права. Запропоновано об’єднати у чотири блоки приписи, у яких об’єктивуються адміністративно-правові норми. Проаналізовано особливості застосування положень Конституції судами під час розгляду та вирішення судових справ.

The article investigates the Constitution of Ukraine in the system of sources of administrative law. It is proposed to combine all constitutional provisions into four blocks, in which all norms of administrative law are objectified. The features of application of the Constitution during solving of cases by courts are considered.

Исследовано Конституцию Украины в системе источников административного права. Предложено объединить в четыре блока предписания, в которых объективируются административно-правовые нормы. Проанализированы особенности применения положений Конституции судами при рассмотрении и разрешении судебных дел.
Ukraine’s constitution as the source of administrative law
Конституция Украины как источник административного права
Keywords: Конституція України; джерело адміністративного права; правова норма; нормативно-правовий припис; The Constitution of Ukraine; source of administrative law; legal norm; legal provision; Конституция Украины; источник административного права; правовая норма; нормативно-правовое предписание; 342.92 (477)