Особливості організування “внутрішніх” венчурів - Литвин, І. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2006)
Пояснено особливості побудови організаційних структур управління інноваційною діяльністю, а саме особливості організування однієї із форм венчурного підприємництва - “внутрішнього” венчура; побудовані організаційні структури управління “внутрішніх” венчурів; запропоновані рекомендації щодо призначення керівників та найму персоналу ризикових відділів. The peculiarities of the innovative activity organization structures creation and one of the venture business forms - “domestic” venture organization are considered; the structures of the venture groups are built; the recommendations of the venture group manager assigning and approaches on the staff taking are offered in the article.