Модель оптимізації використання рекультивованих земель - Міхно, П.; Хлян, Я. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Для створення оптимізації моделі використання рекультивованих земель застосовано метод аналізу ієрархій. Для создания оптимизационной модели использования рекультивированных земель применен мотод анализа иерархий. For creation of optimization model using of reclamated land the method of analysis of hierarchies is used.
The model оptimization using of reclamated land
Модель оптимизации использования рекультивированных земель
Keywords: рекультивовані землі; системний аналіз; системний аналіз; ієрархічна модель; рівні ієрархії