Стратегія формування стосунків “постачальник-покупець” на нафтовому ринку - 􀀀 Гірна, О. Б. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2004)
Розглянуто модель оцінки стосунків “постачальник-покупець” та види взаємозв’язків, які при цьому виникають. На основі запропонованої моделі охарактеризовано стратегію взаємозв’язків “постачальник-покупець” на українському ринку нафти. Наведено світовий досвід впровадження інтеграційних процесів на цьому сегменті ринку. The model of an estimation of the relations “supplier-buyer” and kinds of interrelations which thus arise is considered. On the basis of the offered model the strategy of interrelations “supplier-buyer” in the ukrainian oil’s market is characterized. The world experience of introduction the processes of intégration on the given segment of the market is submitted.