Розробка підсистеми для дослідження генетичних алгоритмів з використанням шаблонів - Кривий, Р. З.; Лобур, М. М.; Ткаченко, С. П. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2009)
Розгорнуто особливості програмної реалізації підсистем для дослідження генетичних алгоритмів.Описано роботу,розроблено підсистеми і виконано аналіз її ефективності.The features of subsystems program implementation are considered for research of genetic algorithm.The work of developed subsystem is descrided and analyzed its effectiveness.
Keywords: генетичний алгоритм; шаблон; genetic algorithm; template