Плоскі монолітні залізобетонні перекриття з ефективними вставками Південно-Західної частини стадіону на вул. Стрийська-Кільцева у м. Львові - Мельник, І. В.; Сорохтей, В. М.; Приставський, Т. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2011)
Подано інформацію про конструкцію монолітного плоского залізобетонного перекриття з ефективними вставками на одній з кутових частин перекриття на відм. +9,22 м стадіону на вул. Стрийська-Кільцева у м. Львові. The information on the design of flat reinforced concrete floor slabs with efficient inserts on the same floor of the corner lots at mark. 9.22 m side street Stryyska ring in Lviv.
Keywords: монолітні перекриття; оптимізація; ефективні вставки; матеріалозбереження; monolithic floor; optimization; efficient inserts; materialsaving