Вплив золи-виносу на властивості пластифікованих композиційних цементів з механо-хімічною активацією - Шевчук, Г. Я.; Марків, Т. Є.; Марущак, У. Д. (Видавництво Державного університету «Львівська політехніка», 2000)
Досліджено вплив мінеральних додатків на властивості композиційного портландцементу. Показано ефективність механоактивації композиційного цементу з додатком золи-виносу. The influence of various mineral additives to the physico-mechanical properties of blended Portland cement was investigated. The mechanoactivate effectivity of blended cement with additive of fly-ash was shown.