Проактивні соціально-орієнтовані підходи до організації електронної взаємодії громадян з органами державної влади - Марковець, Олександр; Лисик, Богдан (Видавництво Львівської політехніки, 2017)
This article describes approaches to electronic interaction of citizens with the government. It will search for new appeals of citizens on social networks.
Keywords: звернення; система опрацювання звернень громадян; орган влади; соціальні мережі; пошук звернень