Могила Йозефа П'єхи (пом.1858). - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1987)
Могила Йозефа П'єхи (пом.1858). Надгробок — невисокий постамент з інскрипцією про померлого де на зрізаній кулі розміщена скульптурна композиція з двох постатей : ангелик, який вказує рукою на небо і дитина, яка прихилилась до нього. Поле №58.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, скульптура, скульптурна композиція, Йозеф П'єха, надгробок, могила.