Рівні логістики в економічному просторі - Гройська, Н. С. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2004)
Розглянуто можливості формування економічного простору за логістичними рівнями. Особлива увага акцентується на оптимізації логістичних систем з врахуванням інформаційних відношень на територіальних рівнях логістики. The opportunities of realization of an economic space are considered agréés of logistical levels. The especial attention addresses on optimization of logistical systems with the account of information relations at territorial levels of logistics.