Продуктивний рік міжнародної, наукової та громадської діяльності ЗГТ - Тревого, І. С.; Денисов, О.; Грицюк, Т. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Наведено дані щодо всіх видів діяльності Західного геодезичного товариства у 2013 р.
Keywords: товариство; діяльність