Оцінка комерційного банку в концепції досконалої привабливості - Кубів, С. І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2004)
Розглянуто характеристики привабливості банку для різних суб’єктів та подано методику визначення привабливості банківських установ для роздрібних клієнтів. Обгрунтовано напрями досягнення досконалої привабливості. Descriptions of attractiveness of bank are considered for différent subjects and the method of determination of attractiveness of bank institutions is given for retail clients. The main directions of achievement of perfect attractiveness are determined.