Швидкий параленьний метод планування комутацією - Дунець, Б. Р. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2003)
Запропоновано швидкий паралельний метод планування комутацією. Запропонований метод дозволяє побудувати комутатори пакетів матричного типу з вхідною буферизацією, які при меншій часовій складності, ніж у відомих, забезпечують максимальну пропускну здатність та мінімальний середній час затримки комутації пакетів при опрацюванні пакетів на швидкості надходження вхідних даних. In the paper fast parallel scheduling method are proposed. The proposed fast parallel scheduling method allows creating input buffered crossbar switch fabrics, which provide maximum throughput on switch fabric rate equal input data rate. The proposed method with lowest computation complexity as others provides maximum switch fabric throughput with minimum cell delay.