Ректифікаційно-екстракційне очищення ізопропілацетату - Барановська, О. Е.; Мацьків, О. О. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Досліджено ректифікаційне і ректифікаційно-екстракційне очищення ізопропілацетату, одержаного естерифікацією водного розчину 2-пропанолу. The rectificational and rectificational-extractional cleaning of isopropylacetate obtained by esterification of water solution of 2-propanol has been investigated.