Партнерський маркетинг у постачанні: світовий і вітчизняний досвід - Чухрай, Н. І.; Хтей, Н. І.; Патора, Р. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2004)
Розглядаються теоретичні засади партнерського маркетингу у сфері постачання промислових підприємств. Проаналізовано результати маркетингового дослідження рівня співпраці промислових підприємств Львівщини з постачальниками. Обгрунтовано можливі переваги і недоліки налагодження партнерських стосунків з постачальниками. Theoretical principles of partnership marketing in the supply sphere are considered. The results of the marketing research of the level of the collaboration with the suppliers are analyzed. The main advantages and disadvantages of forming partnership are investigated.