Аналіз стану інструментальних засобів комп'ютерних навчальних систем та їх реалізація в системі "Pilot" - Чабан, К. О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2003)
На основі системного аналізу сучасних комп'ютерних навчальних систем визначена типова труктура інструментальних засобів для їх створення. Викладено принцип побудови інструментальних засобів системи "Pilot", яка призначена для ефективного контролю та оцінювання рівня знань студентів з курсу "Цифрове опрацювання сигналів". The systems analysis of modern computer education systems is conducted and on its basis the frame of tools for their construction is determined. The principle of construction of tools of a system "Pilot" is set up, which one is intended for an effective control and estimation of a level of knowledge of the students on discipline " Digital Signal Processing ".