Особливості проектування гібридних сховищ даних з врахуванням джерел даних - Томашевський, В. М.; Яцишин, А. Ю. (Національний університет "Львівська політехніка", 2011)
Описано проектування гібридних сховищ даних з врахуванням джерел даних. Наведена архітектура розширеного гібридного сховища даних. This paper descrbes building of hybrid data warehouses considering data sources. Extended hybrid data warehouse architecture is presented in this article.
Keywords: розширене гібридне сховище даних; джерело даних; проектування сховище даних; extended hybrid data warehouse; data source; data warehouse building