Дослідження статистичних характеристик блоку дозиметричного детектора з відновленням імпульсного потоку - Максимович, В.; Смук, Р.; Сторонський, Ю. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006)
Досліджено статистичні характеристики блоку дозиметричного детектора, в якому відновлюється імпульсний потік, спотворений за рахунок мертвого часу детектора. Дослідження проводили за допомогою імітаційної моделі, в основі якої є генератор псевдовипадкової імпульсної послідовності. The statistical characteristics of dosimeter detector block are investigated in the paper. The main peculiarity of block consists in reconstruction of pulse flux, that is distorting by detector dead time. The investigation was realized with the help of imitating model witch is based on pseudorandom pulse consequent generator.