Метод дискретизацiї в задачах стiйкостi стрижневих систем змiнної жорсткостi - Тацiй, Р. М.; Ушак, Т. I. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Розроблено алгоритм розрахунку стрижневих систем зi змiнною жорсткiстю на стiйкiсть на базi методу граничних елементiв. Застосовано теорiю узагальнених квазi-диференцiальних рiвнянь для розрахунку стрижневих систем. Виконано числову реалiзацiю алгоритму мовою програмування Pascal. Algorithm of calculating the rod systems with change sti ness is developed on the basis of the method of boundary elements. Theory of generalized quazidi erential equations is used for calculating the rod systems. Numerical realization of the language of programming Pascal is made.
Method of digitation in problems on resistance of rod systems of change stiffness
Keywords: стрижневi системи; стiйкiсть; квазiдиференцiальнi рiвняння; rod systems; resistance; quazidi erential equations