Функціональний аналіз запобігання злочинам - Литвинов, О. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Здійснено функціональний аналіз запобігання різним видам злочинів, досліджено структуру запобіжного процесу в усіх його формах, встановлена залежність елементів системи запобігання, розглянуто об’єкти та суб’єкти профілактичного процесу. The article presents a functional analysis of different types of crime prevention, the structure of the preventive process in all its forms, the dependence of elements of prevention are considered objects and subjects of preventive process. Проведено функциональный анализ предотвращения различных видов преступлений, исследована структура предупредительного процесса во всех его формах, установлена зависимость элементов системы предотвращения, рассмотрены объекты и субъекты профилактического процесса.
Functional analysis prevention of crime
Keywords: аналіз; система запобігання; запобігання злочинам; об’єкт; суб’єкт запобігання; analysis; the system of prevention; prevention of crime; the object; the subject of prevention; анализ; система предотвращения; предупреждение преступлений; объект; субъект предотвращения